Log på Markedsindex.dk   
Tilmeld marked   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Markeder -> Dyrskue -> Ribe Dyrskue
   


Markedstype
Region
Fra uge
Til uge
Søgeord

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

X

Y

Z

Æ

Ø

Å


Ribe Dyrskue

Kom til Danmarks smukkeste Dyrskue

- Ribe Dyrskue - fredag den 30. juli.

Det første dyrskue på Hovedengen i Ribe fandt sted 26. juli 1865. Så i 145 år har Hovedengen i Ribe med domkirken som flot baggrund lagt græs til dyrskuet. Ribe Dyrskue er altså et stykke kulturhistorie, som stadig har stor opbakning fra hele egnen i og omkring Ribe og fra hele det sydlige Jylland. Dyrskuet har derfor sin velfortjente plads i den lange række af arrangementer i anledning af Ribe Bys 1300 års jubilæum her i 2010.

Som sædvanligt er der til dagen sammensat et afvekslende program for de mange tusinde gæster der lægger vejen forbi dyrskuepladsen.

Det er formålet at vise, hvad Ribe og omegn formår, når det gælder landbrug, gode fødevarer, erhverv, handel, kultur i øvrigt og i det hele taget en meningsfyldt og spændende fritid på landet.

Programmet inkluderer alt fra smagsprøver på vestjyske specialiteter til hesteshow, grisevæddeløb, børnedyrskue, garde og borgmesterkørsel gennem Ribe By, VM i gummistøvlekast og naturligvis også udstilling af flotte dyr.

I anledning af By-jubilæet får dyrskuet hele dagen besøg af Trial-Aktion, som er akrobatik på MC og BMX-cykler kendt fra DR´s Talent 09- show.

Åbningstider

9.00 til 17.00

Uge: 30 - - fredag d. 30 juli 2010

Andre oplysninger

 • Arrangør: Sydvestjysk Landboforening

 • Markedstype: Dyrskue

 • Antal stader: 100

 • Antal besøgende: 8000

 • Underholdning: Programmet inkluderer alt fra smagsprøver på vestjyske specialiteter til hesteshow, grisevæddeløb, børnedyrskue, garde og borgmesterkørsel gennem Ribe By, VM i gummistøvlekast og naturligvis også udstilling af flotte dyr. I anledning af By-jubilæet får dyrskuet hele dagen besøg af Trial-Aktion, som er akrobatik på MC og BMX-cykler kendt fra DR´s Talent 09- show.

 • Parkeringsforhold: Følg skiltene til Hovedengen i Ribe

 • Entre til markedet: Entré: 50 kr. Børn under 12 år gratis

 • Markedes adresse

  Hovedengen i Ribe

  Saltgade

  6760 Ribe