Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> MY F*** LIFE
   

MY F*** LIFE

Billede på bloggen MY F*** LIFE for bloggeren mylife.555555

Bloggernavn:

mylife.555555

Bloggen blev oprettet d. 05-08-2011
Bloggen har 0 indlæg

jeg er en pige på 14 år som der har et meget hårdt liv min blog kommer til at handle om mobning i min klasse og om min dårlige tilstand jeg skær ofte i mig selv for at få smerten ud men mange gange er det bare ikke nok jeg bliver slået af min far ligesom min mor :'( jeg kan ikke lide mit liv men der er selvfølgelig også gode ting jeg går til rollespil er en pæn pige har rigtig flotte øjne. Drenge sys at jeg er flot..men det er bare ik nok når ens bedste veninde bor 50 km. fra en og man har det hårdt med at finde venner der hvor man går. og man er den eneste pige i klassen..


Seneste indlæg


Arkiv