Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Vinskab -> Kunsten at skabe den perfekte vinoplevelse
   
Vinskab
 | 
Oprettet 6. August 2017 kl. 13:13
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Kunsten at skabe den perfekte vinoplevelse

Vi danskere er generelt glade for at drikke vin, men det er tilsyneladende ikke alle vinglade danskere, som har helt styr på, hvordan man skaber den perfekte vinoplevelse.

Du har betalt mange penge for dine vin, hvorfor du naturligvis skal kunne nyde vinen til fulde. Hvordan og hvorledes du bærer dig ad med at sikre en endnu bedre vinoplevelse, kan du læse alt om i dette blogindlæg.

Vinen skal opbevares korrekt

Selvom du ikke tænker, at det har den store betydning, så kan vi fortælle dig, at det ikke er underordnet, hvordan du opbevarer din vin. De mest passionerede vinelskere kunne aldrig finde på at opbevare vin i køleskabet, da den gennemsnitlige køleskabstemperatur ikke stemmer overens med den optimale opbevaringstemperatur for vin.

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvordan man skal opbevare vin, da de optimale opbevaringsforhold afhænger af, om der er tale om rødvin, hvidvin eller en helt tredje vintype. Det er ikke desto mindre et emne, som du kan læse alt om på nettet.

Den nemmeste og mest optimale løsning på ovenstående problematik er at købe et vinkøleskab, da vinkskabet selvsagt er udviklet til vinopbevaring. Du kan finde dit ideelle vinkøleskab ved at sammenligne nogle af de mest populære vinkøleskabe.

Køb de rigtige vinglas

Det har ingen betydning, hvilket glas du bruger, når du drikker sodavand, saftevand eller kaffe, men netop glasset har stor betydning, når du skal drikke vin. Du bør derfor ikke stille dig tilfreds med billige vinglas, som ikke i tilstrækkelig grad fremhæver vinens smag.

De ”rigtige” vinglas er store og byder på en særlig udformning, som gør det nemt at frembringe den bedste smag. Netop udformningen af vinglasset er en meget vigtig faktor.

Derudover kan du skabe en mere eksklusiv oplevelse ved at drikke vin af et stilfuldt vinglas. Det kan måske lyde en smule snobbet, men det er altså ikke uden betydning, om vinen drikkes fra et papkrus eller et eksklusivt vinglas.

Ryst ikke vinflasken

Har du lyst til et glas vin en fredag aften, så skal du med forsigtighed tage den ønskede vinflaske ud af dit vinkøleskab. Det vil nemlig kunne påvirke smagen og dermed den overordnede vinoplevelse, hvis vinen bliver udsat for voldsomme vibrationer.

Du får med andre ord intet godt ud af at ryste vinflasken på samme måde, som du er vant til at ryste champagneflasken. Du kan finde endnu flere gode tips og tricks ang. opbevaring og servering af vin på Vinkøleskabguiden.dk0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Vinskab

Se mere om bloggeren Vinskab

Vinkøleskabguiden.dk er drevet af danske vinelskere, som ønsker at dele både viden og inspiration med ligesindede vinentusiaster. Du kan på den danske...

Gå til bloggen Vinskab

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Kunsten at skabe den perfekte vinoplevelse

Kunsten at skabe den perf...

Vi danskere er generelt glade for at drikke vin, men det...


Arkiv