Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Restaurant Italia Århus -> Århus ældste Italienske pizza og buffet restaurant
   

Tip en ven om blogindlægget


Dit navn

 

Din email

   

Din vens navn

 

Din vens email

   

E-mail til din ven

 Restaurant Italia Århus
 | 
Oprettet 26. January 2018 kl. 09:25
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Århus ældste Italienske pizza og buffet restaurant

Det bedste fra Italien


Ferrari, spaghetti, lasagne og pizza. Smukke sko, ekstravagante klæder og Amaronevin. Det er blot nogle af de ting, vi kan takke Italien for. Uanset smag, interesser og præferencer, er der næppe uenighed om, at italiensk er godt. Det gælder især italiensk mad, der ikke uden grund er rigtigt mange menneskers foretrukne favoritkøkken. Lasagne og pizza havner også år efter år øverst på listen over de retter, som danskerne foretrækker at stille på spisebordet. Som så meget andet er det ofte de bedste retter, der tager længst tid, og det gælder også de italienske favoritretter. Når tiden er knap, men frokosten eller aftensmaden skal være lækker, god og helst italiensk finder du i Aarhus restauranten Italia, der har et stort udvalg af forskellige, spændende og autentiske retter fra det støvleformede land.

Autentisk, traditionel og den ældste af sin slags i Danmark


Hvis du følger den travle, festlige gade Åboulevarden i Aarhus, finder du for enden af gaden den italienske restaurant Italia. Restaurant Italia er med sine over tredive år på bagen den ældste restaurant Aarhus, og kan faktisk også bryste sig af at være den italienske restaurant, der er ældst i hele Jylland. Det er ikke uden grund, at restauranten så mange år efter stadig står som et af de bedste italienske restauranter i Aarhus. Restaurant Italia serverer nemlig original italiensk mad, der er kreereret ud af de bedste råvarer og altid lavet efter gode, traditionelle opskrifter. Det er opskrifter, der virker, og ud af dem kommer retter, der får de italiensk-begejstrede gæster til at komme igen og igen. Restaurant Italias hyggelige omgivelser bidrager til en hyggelig, varm stemning, og restaurantens dygtige personale sørger for, at din italienske madoplevelse bliver fantastisk. Du kan også nyde den italienske mad hjemme hos dig selv, da alle køkkenets kreationer naturligvis også laves som take away.

Besøg Italia her


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Restaurant Italia Århus

Se mere om bloggeren Restaurant Italia Århus

Nyheder og opdateringer omkring den mest charmerende italienske restaurant i Danmark, som ligger i Århus, og hvad der foregår for tiden.

Gå til bloggen Restaurant Italia Århus

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Århus ældste Italienske pizza og buffet restaurant

Århus ældste Italienske p...

Det bedste fra Italien Ferrari, spaghetti, lasagne og...


Arkiv