Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hjemmetræning -> Skift sofaen ud med fitness med fornyet motivation
   

Tip en ven om blogindlægget


Dit navn

 

Din email

   

Din vens navn

 

Din vens email

   

E-mail til din ven

 Hjemmetraening
 | 
Oprettet 10. February 2018 kl. 13:58
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Skift sofaen ud med fitness med fornyet motivation

Når hverdagen er travl og stresset, og man slet ikke kan vente med at ramme sofaen efter arbejde eller uddannelse – så er det de færreste, som har overskud til at tage til træning. Det kræver tid, energi og overskud, hvis man skal kunne motivere sig selv til at træne i hverdagen, hvilket de fleste kæmper på daglig basis. Der er derfor mange, som undrer sig over, hvordan man får motivation til træning, når hverdagen er travl og ens energi er lav. Man kan få motivation til at træne på mange forskellige måder, så man ikke længere skal lande energiforladt på sofaen og i stedet kan give den gas i det lokale fitnesscenter!

Motivationen findes i planlægningen


Når man først har ramt sofaen efter en lang dag, så kan det være svært at finde motivationen til at træne. Men dette kan man nemt undgå, hvis man vælger at planlægge sin tid og hverdag. Det er ofte i trætte og travle situationer, at ens motivation lider, og dette kan man undgå, hvis man er på forkant og eksempelvis planlægger sine måltider og træning. Ved at planlægge og forberede ens måltider skal man ikke bruge ekstra tid på madlavning og opvask, og når man på forhånd har planlagt sin træning, så er det nemmere at planlægge resten af ens uge omkring ens planlagte træning.
Så hvis man gerne vil øge sin motivation til at træne, så bør man planlægge ens hverdag, da dette giver et større overskud og overblik, så man bedre kan finde kræfter til at forblive motiveret i løbet af ens hverdag.

Gode resultater kan være den bedste motivation


Det er forskelligt fra person til person, hvordan bliver motiveret til at træne, og hvordan man forbliver motiveret. Så selvom man har planlagt ens hverdag, så man bedre kan finde kræfter til at forblive motiveret, så kan det være svært at holde motivationen oppe – man kan derfor opleve et fald i motivationen efter en vis tidsperiode, men hvis man i en længere periode har planlagt sin madlavning og træning, så begynder man at se nogle af de gode resultater, som for de fleste vil være den bedste form for motivation! Disse gode resultater er for de fleste den bedste motivation, når man skal finde ud af, hvordan man får motivation til træning!
Så hvis man gerne vil finde ud af, hvordan man får motivation til træning, så bør man prøve at planlægge ens hverdag og opleve nogle af gode resultater, som kan komme heraf – dette giver overskud og plads til den motivation til træning, som man behøver, når man skal udskifte trætheden på den bløde sofa efter arbejde med ens løbesko og lokale fitnesscenter!
Læs gode artikler om træning på:
Multisports-forum.dk
Allsports.dk


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hjemmetræning

Se mere om bloggeren Hjemmetraening

På denne blog kan du læse om hjemmetræning. Vi skriver om, hvordan du kommer i gang med en god træning derhjemme. Det vil være alt fra gode råd til at...

Gå til bloggen Hjemmetræning

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Trends der gør din bolig mere hyggelig

Trends der gør din bolig ...

Boligen er det sted, hvor du skal være tryg og have lyst ...

Til blogindlæget Derfor er legetøj fangende, og vigtigt

Derfor er legetøj fangend...

Legetøj. Hvad er et godt stykke legetøj i grunden? Noget,...

Til blogindlæget Skift sofaen ud med fitness med fornyet motivation

Skift sofaen ud med fitne...

Når hverdagen er travl og stresset, og man slet ikke kan ...

Til blogindlæget Oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver til ham

Markedet for at forkæle andre med en gave de i dén grad i...

Til blogindlæget Crossfit øvelser derhjemme

Crossfit øvelser derhjemme

Hverdagen kan være travl og udmattende. Der er måske ikke...


Arkiv