Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hjemmetræning -> Derfor er legetøj fangende, og vigtigt
   
Hjemmetraening
 | 
Oprettet 22. February 2018 kl. 22:48
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Derfor er legetøj fangende, og vigtigtLegetøj. Hvad er et godt stykke legetøj i grunden? Noget, som får en til at grine? Noget, hvor man skal bruge fantasien? Noget, der bare ser godt ud? Eller noget, som man også skal lære noget af? Måske må det gerne kunne lidt af hvert. Men det ene udelukker jo ikke det andet. For børn har jo en god fantasi, og der er altid gode chancer for at få noget sjovt ud af noget egentlig kedeligt. Eller noget lærerigt ud af noget flot.


Tag for eksempel en træpind eller en gren – og se den, i hænderne på et barn, forvandle sig til noget spændende. Et superheltesværd, en stor tegnepind, en forhindring i et hestevæddeløb, en magisk grydeske til en stor heksegryde… Og så videre. Fantasien er fantastisk, og børnene bruger den rent faktisk. Men derfor kan det være godt med mere avanceret legetøj end en træpind. Legetøj, der kan give barnet nogle andre elementer inden for god leg. Spændende og farverige byggeklodser, der udfordrer både fantasi, konstruktionsevner og tålmodighed. Skønne dukker, der indbyder til at øve sociale kompetencer og omsorg med ”far, mor og børn”. Seje superheltefigurer, smukke prinsesser, hurtige biler og søde bamser, der alle inviterer til hygge, leg, sjov og eventyr for vores børn.


Spændende legetøj til ethvert humør


Så legetøj er virkelig mange ting. Børn bliver fanget af mange ting, og det er forskelligt, hvad de har lyst til at lege med. En dag trænger man måske bare til at slappe af med at lave perleplade, kabale eller puslespil. Andre gange er man klar til action og eventyr – måske i selskab med en kammerat. Eller man kan være i konstruktionshumør, hvor tålmodigheden og tænkeren bliver udfordret. Heldigvis findes der legetøj til enhver smag og ethvert humør – med gode muligheder for at blive udfordret på et eller andet plan.


Tager man de helt små – babyerne - spiller legetøjet også en rolle. De små er i fuld gang med at udvikle deres sanser, og legetøj til babyer er en god hjælp til det. spændende uroer til baby, der hænger over sengen og spiller lidt musik. Bløde terninger, der både knaser, knitrer, rasler – og føles sjove at røre ved. Klodser i forskellige former, der skal puttes i de rigtige huller. Og selvfølgelig alle mulige andre spændende ting i mange farver, der bliver inspiceret nærmere inde i munden. Legetøj er bare spændende for børn. Og ofte lærer de en hel masse af at lege med det – helt uden at opdage det selv.


legetøj til børn0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hjemmetræning

Se mere om bloggeren Hjemmetraening

På denne blog kan du læse om hjemmetræning. Vi skriver om, hvordan du kommer i gang med en god træning derhjemme. Det vil være alt fra gode råd til at...

Gå til bloggen Hjemmetræning

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Trends der gør din bolig mere hyggelig

Trends der gør din bolig ...

Boligen er det sted, hvor du skal være tryg og have lyst ...

Til blogindlæget Derfor er legetøj fangende, og vigtigt

Derfor er legetøj fangend...

Legetøj. Hvad er et godt stykke legetøj i grunden? Noget,...

Til blogindlæget Skift sofaen ud med fitness med fornyet motivation

Skift sofaen ud med fitne...

Når hverdagen er travl og stresset, og man slet ikke kan ...

Til blogindlæget Oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver til ham

Markedet for at forkæle andre med en gave de i dén grad i...

Til blogindlæget Crossfit øvelser derhjemme

Crossfit øvelser derhjemme

Hverdagen kan være travl og udmattende. Der er måske ikke...


Arkiv