Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Rejser og udstyr -> Guide til køb af gummistøvler til børn
   
Emilie_Sanger
 | 
Oprettet 26. February 2018 kl. 10:23
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Guide til køb af gummistøvler til børnAt hoppe i vandpytter bør være en naturlig del af enhver barndom, men denne aktivitet kræver også det rette fodtøj. Det er efterhånden muligt at få mange forskellige typer af vandtæt fodtøj, men det er svært at finde noget, der er mere effektivt end et par gammeldags gummistøvler. Det er vigtigt at finde de rette gummistøvler til dit barn, og heldigvis behøver det heller ikke være svært. Der er blot nogle enkle ting, som du bør være opmærksom på.

Få den rette pasform og størrelse

Børn vokser hurtigt, men heldigvis er gummistøvler rummelige, hvilket betyder, at de oftest kan bruges i lang tid. Hvis du har svært ved at vælge mellem to størrelser, så bør du vælge den største størrelse. Det er dog stadig vigtigt, at gummistøvlerne ikke bliver alt for store, selvom det også er vigtigt at huske på, at barnet altid kan vokse og komme til at passe støvlerne senere. Har du købt en gummistøvle, som har lidt ekstra plads, så kan du overveje at tilføje en uldsål til gummistøvlen. Den får støvlen til at sidde tættere på foden, og den gør det også nemmere for dit barn at holde varmen. Alternativt kan du også overveje et par tykke uldstrømper, der fungerer nogenlunde ligesådan. Et par gummistøvler skal ikke sidde tæt ind til foden, men samtidig må dit barns fod ikke svuppe rundt i støvlen. Dette slider nemlig meget på støvlen, og du risikerer at få ødelagt støvlens hæl eller sål, fordi den bliver slidt ujævnt.

Vælg den rette type støvle

Der findes mange forskellige typer gummistøvler, og selvom den klassiske støvle er uden fór, så er det muligt, at det ikke er den rette støvle til dit barn. En klassiske gummistøvle er fremragende til brug om sommeren, og den kan også bruges i vinterhalvåret, hvis der er plads til varme strømper i støvlerne. Du har dog også andre muligheder. Nogen gummistøvler har et bomuldsfór, hvilket kan være behageligt. Bomulden hjælper med at transportere sved væk fra fødderne, og samtidig varmer den en smule. Denne type fór er dog ikke så varmt, at støvlen ikke kan bruges på en regnvejrsdag om sommeren. Du kan også få vintergummistøvler, som har et uldfór. Disse støvler er noget varmere, hvilket kan være særdeles praktisk på legepladsen om vinteren. Det er dog værd at være opmærksom på, at de ikke nødvendigvis kan erstatte almindelige vinterstøvler. Vinterstøvler har en helt anden pasform end gummistøvler, og derfor er der situationer, hvor vinterstøvler er at foretrække.

Gå efter naturlige materialer

Gummistøvler fås i alle regnbuens farver, og det er også muligt at finde alverdens mønstre. Det er muligvis disse ting, som betyder mest for dit barn, men det er også vigtigt at huske på, at udseende og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen. Moderne gummistøvler bliver almindeligvis fremstillet i to forskellige materialer – naturgummi eller syntetisk gummi. Det er normalt billigere at fremstille gummi syntetisk, end det er at indhente naturgummi. Derfor kan det også koste ekstra, hvis du vil have gummistøvler i naturgummi, men her er det vigtigt at være opmærksom på, at naturgummi har en højere kvalitet. Gummistøvler i naturgummi vil almindeligvis holde længere end støvler i syntetisk gummi. Naturgummi er mere fleksibelt, og derfor vil der sjældnere opstå revner, som kan ødelægge en støvle. Gummistøvler i naturgummi er også mere behagelige på grund af det fleksible materiale, hvilket gør det nemmere at bevæge sig frit i dem. Dette er især vigtigt i forbindelse med børnegummistøvler, som skal bruges til leg.


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Rejser og udstyr

Se mere om bloggeren Emilie_Sanger

Her kan du læse om mine rejser til spændende vandretursdestinationer, om det udstyr, jeg bruger og tester på disse ture.

Gå til bloggen Rejser og udstyr

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Spar penge på nye vinduer

Spar penge på nye vinduer

Det kan nemt koste 100.000 kroner eller mere at udskifte ...

Til blogindlæget Få flere penge for din skrotbil

Få flere penge for din sk...

Hvis du er bilejer og ejer en gammel bil, som ikke duer t...

Til blogindlæget Guide til køb af gummistøvler til børn

Guide til køb af gummistø...

At hoppe i vandpytter bør være en naturlig del af enhver ...


Arkiv