Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Sparelars Gør-det-selv -> Vinduespudsning tips og råd
   
jjdenmark
 | 
Oprettet 27. February 2018 kl. 18:02
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Vinduespudsning tips og råd

9 gode tips til vinduespolering Inviter lysstyrken tilbage i dit hjem med funklende rene vinduer. Frem for at benytte din egen rengørings løsning med det betroede gamle avis trick, er der masser af måder at bringe glansen tilbage til dine ruder, der vil forvandle dine rum, gør dem lette, lyse og dejlige for sjælen. Læs mere på Ingofo.info også

Tjekliste til udstyr:

Her er hvad du skal bruge til rengøring af vinduer for at få et professionelt resultat: 1. En stor tør børste eller kosteskaft til at fjerne spindelvæv og støv 2. En spand 3. En svamp 4. En swaper 5. En klickskraber 6. Vinduessæbe eller eddike 7. Brunt papir eller avis 8. Mikrofiberklud Tør fnugfri klud eller viskestykke Kan købes i f.eks. Bilka eller byggemarkeder som Bauhaus. Pudsning af vinduer - Tips:

1. Fjern gammelt støv og snavs på vinduerne

Start med at binde eller fjerne eventuelle gardiner eller persienner og bruge en støv børste eller kosteskaft til at børste omkring vinduets hjørner og vindueskarm, så alt gammelt spindelvæv og støv er væk.

2. Start med at vaske dit vindue med en svamp

Opvaskemiddel i varmt sæbevand vil fungere godt, men husk - jo mindre sæbeskum des bedre. Vær forsigtig, når du bruger stærke vinduessæber, så de ikke beskadiger lak på karmene og sørg for vandet ikke er ret varmt.

3. Tør overskydende vand bort

Med en ren swaper, start i toppen af vinduet og arbejde dig ned i et omvendt-S mønster for maksimal effektivitet. Tør gummiskraberbladet rent ofte med en gammel klud for at undgå at snavs overføres.

4. Fjern eventuelt resterende vand

Brug fugtig, opvredet-tør vaskeskind eller mikrofiber klud for at fjerne eventuelt resterende vand fra glasset. Tør afsluttende vindueskarmene.

5. Vask vinduer på en overskyet dag

Selvom direkte sollys gør det nemmere at se snavs, tørrer det også vinduerne for hurtigt, hvilket efterlader striber på glasset. Sørg for at vælge en overskyet dag, men vær opmærksom på regn, hvis det er udvendigt.

6. Rengør dine vinduer mindst to gange om året

Dette vil gøre en virkelig overraskende forskel for hele boligen – den vil virke lettere og lysere. Du vil blive overrasket over, hvor beskidt din vinduer er og hvor meget det gavner.

7. Lav dit egen skyllevand

Tilsæt to spiseskefulde eddike til en lille spand koldt vand.

8. Virkelig beskidte eller fedtede vinduer?

Brug to spiseskefulde salmiakspiritus eller vinduessæbe og skrab vinduerne med en klikskraber (med barberblad på) skyl med eddike opløsningen ovenfor. Slut af med en tør, fnugfri klud.

9. polering

Poler det rene, tørre glas, med en pude af sammenkrøllet avis. Printets ”blæk” vil give dine vinduer en ekstra gnist. Tak til hvordan.info for hjælp med guiden


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Sparelars Gør-det-selv

Se mere om bloggeren jjdenmark

Læs hvordan du kan spare masser af penge ved at "Gøre-det-selv" og få gode råd og tips om hvordan du gør. Vi finder de bedste sparetips til dig

Gå til bloggen Sparelars Gør-det-selv

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Undgå at blive snydt til en langsom internetforbindelse

Undgå at blive snydt til ...

Undgå at blive snydt ved ny internetforbindelser Der er ...

Til blogindlæget Vinduespudsning tips og råd

Vinduespudsning tips og råd

9 gode tips til vinduespolering Inviter lysstyrken tilbag...


Arkiv