Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Sparelars Gør-det-selv -> Undgå at blive snydt til en langsom internetforbindelse
   
jjdenmark
 | 
Oprettet 27. February 2018 kl. 18:08
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Undgå at blive snydt til en langsom internetforbindelse

Undgå at blive snydt ved ny internetforbindelser Der er i dag flere muligheder for opkobling til internettet end nogensinde før. Det gør valg af ny internetforbindelse langt mere indviklet end det var hidtil -og mange oplever desværre, at ende op med en forbindelse der er dyrere end nødvendigt.

Her bliver de fleste snydt

Hvis din bolig både kan tilsluttes internet via KabelTV, Fiber og ADSL, vil mange vælge ADSL da det er forholdsvist billigt. Du får 15 / 2 mbit til 199 pr. måned alt inkl. Men hvad hvis du pludselig ændrer behov og gerne vil have en hurtigere forbindelse? Ja, så er det faktisk ikke altid det er muligt at leverer på din adresse gennem ADSL. Du kan meget vel opleve, at den hurtigste forbindelse der kan etableres er 20 mbit til 210 pr. måned og så hænger du på bindingen i 6 mdr. frem, før du kan skifte udbyder.

Køb kun ADSL, hvis du har lavt forbrug

Det er dog muligt at opnå mere end 20 mbit med ADSL, men i mange tilfælde er det ikke og der vil du have satset rigtigt ved at vælge KabelTV eller Fiber fra begyndelsen af – de kan opgraderes nemt. Det er derfor anbefalelsesværdigt at undersøge nøje hvilke muligheder der er for tilslutning på din adresse og vurdere om en standard forbindelse er nok til Jeres behov. I en familie med flere brugere online på samme tid vil 20 mbit sjældent være nok og særligt hvis du ser TV streamet via linjen, mens andre er online. Prisforskellen på kabelTV og ADSL er minimal, så medmindre du går efter laveste pris på TV og internet samlet, så se nærmere på om du kan få Stofa eller Yousee frem for ADSL. OG bemærk, at HIPER er begyndt at tilbyde internet via kabelTV kablerne på Yousee nettet -og det er billigt. Det samme gælder for Fiber internet på Nordsjælland og ned mod København, Her kan du få 1000 / 1000 mbit for 299.


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Sparelars Gør-det-selv

Se mere om bloggeren jjdenmark

Læs hvordan du kan spare masser af penge ved at "Gøre-det-selv" og få gode råd og tips om hvordan du gør. Vi finder de bedste sparetips til dig

Gå til bloggen Sparelars Gør-det-selv

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Undgå at blive snydt til en langsom internetforbindelse

Undgå at blive snydt til ...

Undgå at blive snydt ved ny internetforbindelser Der er ...

Til blogindlæget Vinduespudsning tips og råd

Vinduespudsning tips og råd

9 gode tips til vinduespolering Inviter lysstyrken tilbag...


Arkiv