Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hyggebloggen -> Så er det snart tid til festival igen! Få styr på dit festivaltelt!
   
Tolle
 | 
Oprettet 11. April 2018 kl. 10:46
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Så er det snart tid til festival igen! Få styr på dit festivaltelt!

Har du styr på dit festivaltelt til festivalen?

Ah ja, nu er tiden snart ved at være inde igen til at vi kan vandre på festival. For mig er det 9. år i streg jeg skal på festival. Og det er naturligvis Skanderborg festivalen jeg drager til. Har prøvet andre før, men Skanderborgs Smukfest går lige i hjertet på mig. Der er bare noget særligt over atmosfæren man finder her. Glade mennesker overalt, rare mennesker i barerne, madboderne osv. Folk som gør en kæmpe indsats for at vi, festivalgængerne, kan have en fantastisk festival. Og så er der jo omgivelserne... At kunne tage til festival og samtidig være begivet af smuk natur, det rammer plet hos en som mig, der elsker naturen og det at være udenfor.
Jeg elsker at overnatte ude midt på pladsen, omgivet af glade mennesker og muligheden for at tage til de koncerter man lyster. Har altid holdt af at opholde mig udenfor og ligeledes overnatte i naturen. Så for mig er det helt naturligt at overnatte på teltpladsen i mit telt.

Dog oplever jeg hvert år, at folk køber billige og telte af elendig kvalitet... Typisk de billige 2-mands telte fra Harald Nyborg eller lignende... 0 komfort og regnen kan sagtens sive igennem. Og så lader de dem bare ligge når de skal hjem og lader det ligge og svine, det er egentlig det eneste negative jeg kan finde ved festivalen, og vel egentlig ved alle typer festivaler, hvor dette er tilfældet. Det er som om folk bare regner med at der bliver ryddet op og tager det for givet. Nuvel, der bliver ryddet op og det kan vi takke de arbejdssomme mennesker for, som arbejder på festivalen - men nogle af dem helt frivilligt! Hvorfor køber man ikke et telt af kvalitet, som man kan bruge igen og igen? I stedet for at lade det ligge når man tager hjem og dermed bidrage til overforbrug og det svineri det udgør?

Jeg har fået utrolig meget ud af at købe et ordentlig telt. Til lidt flere penge, men deraf også en højere kvalitet, så jeg netop ikke bare lader det ligge på pladsen, men tager det med hjem og bruger det år efter år. Selv søgte jeg bare på google og faldt over https://festivaltelefon.dk/festivaltelt-guiden/. Her er der mange spændende bud på gode festival telte. Selv har jeg nuppet 3-mands teltet fra Tatonka, så både min kammerat - som jeg er på festival med hvert år - har godt med plads.

Det tager ingen tid og sætte teltet op og pakke det ned igen. Så egentlig mest et lille opråb herfra om at investere lidt mere i festivalsudstyret, så man ikke bidrager til overforbrug, men i stedet bruger de ting man har købt og ikke bare lader det ligge til skrald. God dag og god festival til alle!0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hyggebloggen

Se mere om bloggeren Tolle

Jeg elsker at skrive. Her vil jeg berette lidt om min dagligdag. Alt fra mine hobbyer, tanker og andet hvad jeg lige kan finde på at skrive om.

Gå til bloggen Hyggebloggen

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget 13 fede hobbyer, der betragtes som ægte ”mandehobbyer”

13 fede hobbyer, der betr...

Der findes mange spændende ting, man som mand kan give s...

Til blogindlæget 3 gode råd til den sunde og nemme morgenmad

3 gode råd til den sunde ...

Morgener kan ofte være ret hektiske. Rigtig mange mennes...

Til blogindlæget 3 gode tips til kvinders halvmaraton

3 gode tips til kvinders ...

I dagens samfund er der langt større fokus på motion en...

Til blogindlæget Sådan energioptimerer du boligen – Spar penge på din næste el- og varmeregning

Sådan energioptimerer du ...

Mange danskere betaler hvert kvartal rigtig mange penge ...

Til blogindlæget  Battle Royale spil er et enormt hit i 2018

Battle Royale spil er et...

En titel der ikke er til at komme udenom inden for online...


Arkiv