Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hyggebloggen -> Guide til hjemmelavede ranlger
   
Tolle
 | 
Oprettet 7. April 2018 kl. 14:44
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Guide til hjemmelavede ranlger

Gør det selv: Hæklede rangler Det er blevet ret moderende at hækle, strikke og sy selv. Blandt andet kan du hækle egne rangler til din baby eller måske børnebørn. Der findes mange sjove dyr og figurer, du som mor kan give dig i kast med, også selvom du ikke har prøvet at hækle før. Det er bare med at kaste sig ud i det. Så her får du lige en lille guide fra min kone, Laura.

Hvordan gør man?

Er du helt ny i hele hækle-gamet, så frygt ikke. Det er nemt at komme i gang, og markedet for opskrifter på hæklede rangler er allerede stort, så du får nemt ved at komme i gang. Du kan starte med simpelthen bare at google ”hæklet rangle DIY” eller ”hæklet ranglet opskrift”. Hurtigt vil din skærm flyde over med opskrifter eller videoer af folk, der kan lære dig at hækle, nemt og hurtigt. Der findes også mange bøger derude, som kan give inspiration. Er det til dine børnebørn, du vil begynde at hækle rangler, så foretrækker du måske at kunne kigge i en bog. Her er markedet også uendeligt, så for dig handler det bare om at finde den bog med hækleopskrifter, som du føler dig bedst tilpas med. Sjove rangler Som nævnt ovenfor har du mulighed for at give dig i kast med alle mulige sjove figurer og dyr. Det gør det også sjovere for dig at hækle ranglerne, når de skal forestille et dyr eller en figur0. Eksempelvis kan du hurtigt finde hækleopskrifter på blandt andet: - Hæklet abe - Hæklet giraf - Hæklet uge - Hæklede elefanter Selvom det virker grænseoverskridende at begive sig ud i at hækle dyr, så er det relativt nemt, og det en sjov gave at give både din egen baby eller venindernes baby, eller måske endda dine børnebørn. Så er de også med til at sætte gang i barnets fantasi i en tidlig alder.

Hyggeligt tidsfordriv

Både i graviditeten, og efter at dit barn er født, er der meget tid, der skal slås ihjel. Til det er hækling en smart ting at give sig i kast med som tidsfordriv. Du kan nemlig gå til og fra et projekt, som du nu har lyst til. Og de hæklede baby rangler er relativt små projekter, så du vil også opleve små sejre, når du er blevet færdig med en rangle. Er hækling noget du vil til og i gang med, fordi du er gået på pension måske, er det også en fin måde at fordrive tiden på og slappe af. Og når du har hæklet tilpas mange rangler, så er det bare med at give dig i kast med én af de mange, mange andre opskrifter, der findes derude. Find mere god inspiration om hæklede rangler og andet her.


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hyggebloggen

Se mere om bloggeren Tolle

Jeg elsker at skrive. Her vil jeg berette lidt om min dagligdag. Alt fra mine hobbyer, tanker og andet hvad jeg lige kan finde på at skrive om.

Gå til bloggen Hyggebloggen

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Indret dit hjem og få din drømmebolig

Indret dit hjem og få din...

Det er altid dejligt at få et nyt hus eller en ny lejl...

Til blogindlæget Gaming tastaturer langes over disken i hobetal i 2018

Gaming tastaturer langes ...

Flere og flere spil-entusiaster har valgt at starte det ...

Til blogindlæget Spare tips til Black Friday 2018

Spare tips til Black Frid...

Black Friday er kommet for at blive Det er der vist ik...

Til blogindlæget Hvad er hypen omkring plankeborde egentlig?

Hvad er hypen omkring pla...

Plankeborde hitter lige nu Hvis du kigger boligmag...

Til blogindlæget Så er det snart tid til festival igen! Få styr på dit festivaltelt!

Så er det snart tid til f...

Har du styr på dit festivaltelt til festivalen? Ah j...


Arkiv