Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hyggebloggen -> Hvad er hypen omkring plankeborde egentlig?
   
Tolle
 | 
Oprettet 11. April 2018 kl. 10:59
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Hvad er hypen omkring plankeborde egentlig?

Plankeborde hitter lige nu


Hvis du kigger boligmagasinerne igennem, har du måske lagt mærke til en klar trend – plankeborde er meget in lige nu. De flotte plankeborde bringer noget rustik og personligt ind i vores indretning. Dette er mange mennesker vilde med. Stilen passer til mange danske hjem og måske netop derfor er de flotte plankeborde så populære.
Hvis du er blevet forelsket i denne trend, skal du læse med her. Vi giver dig en guide til hvordan du kan få dit helt eget plankebord. Plankeborde kan koste mange penge alt afhængig af hvor du køber dem. Du kan dog også lave dem selv og dermed spare en del penge. Hvad skal du så vælge? Læs med her og få svaret.

Her kan du købe plankeborde


Der findes mange forhandler rundt omkring i hele landet, der forhandler plankeborde. Du kan efterhånden købe dem overalt, netop fordi de er blevet så populære. Det betyder også, at du skal se dig lidt for. Et plankebord er nemlig ikke bare et plankebord. Der kan være stor forskel på de materialer, som plankebordene bliver lavet af. Det smitter af på både kvalitet og pris. Når du skal finde et færdiglavet plankebord, skal du først og fremmest vide, hvilken type træ du går efter. Skal bordet være lyst? Skal bordet være mørkt? Skal træet være brugt eller skal det være helt nyt træ? Alle disse ting har meget at sige i forhold til bordets udseende og pris. Først og fremmest bestemmes prisen ud fra hvor værdifuldt træet er. Hvis det er dyrt og kostbart træ, vil prisen på bordet selvfølgelig være derefter. Prisen bestemmes dog også i høj grad af efterspørgsel og hvor man bor landet. Man kan således opleve, at de kan koste flere penge i de store byer, fordi efterspørgslen er stor nok.
Søger du inspiration, kan du finde mere om plankeborde her og få hjælp til det rette valg.

Lav dit eget plankebord


Hvis du vil have et billigere plankebord end dem du kan finde hos de forskellige forhandlere, kan du overveje at lave det selv. Bare rolig, det kræver ikke den store tømrerbaggrund. Hvis du blot er lidt handy og lærenem, så kan du sagtens lave bordet selv. Du skal først og fremmest finde et sted, hvor du kan købe planker til bordet. Her har du igen muligheden for at bestemme hvilken træsort det skal være samt hvor rustikt bordet skal se ud. Opsøg gerne et savværk og få træet direkte fra dem. Ofte kan man spare en del penge, ved at gøre det på denne måde. Du kan finde forskellige guides og tips på nettet, der kan hjælpe dig i processen. Du skal dog ikke frygte det. Det er en forholdsvis nem opgave, så længe man husker at tænke sig om og ikke bare kaster sig ud i det. Hvis du løber ind i problemer, kan du altid gå ned i dit lokale byggecenter og spørge dem til råds. Ofte vil de være meget behjælpelige. Det er dog ikke så svært, hvis man finder en god guide på nettet, der viser processen trin for trin. Så bare kom i gang!


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hyggebloggen

Se mere om bloggeren Tolle

Jeg elsker at skrive. Her vil jeg berette lidt om min dagligdag. Alt fra mine hobbyer, tanker og andet hvad jeg lige kan finde på at skrive om.

Gå til bloggen Hyggebloggen

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget 13 fede hobbyer, der betragtes som ægte ”mandehobbyer”

13 fede hobbyer, der betr...

Der findes mange spændende ting, man som mand kan give s...

Til blogindlæget 3 gode råd til den sunde og nemme morgenmad

3 gode råd til den sunde ...

Morgener kan ofte være ret hektiske. Rigtig mange mennes...

Til blogindlæget 3 gode tips til kvinders halvmaraton

3 gode tips til kvinders ...

I dagens samfund er der langt større fokus på motion en...

Til blogindlæget Sådan energioptimerer du boligen – Spar penge på din næste el- og varmeregning

Sådan energioptimerer du ...

Mange danskere betaler hvert kvartal rigtig mange penge ...

Til blogindlæget  Battle Royale spil er et enormt hit i 2018

Battle Royale spil er et...

En titel der ikke er til at komme udenom inden for online...


Arkiv