Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hyggebloggen -> Sådan energioptimerer du boligen – Spar penge på din næste el- og varmeregning
   
Tolle
 | 
Oprettet 8. August 2019 kl. 11:12
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Sådan energioptimerer du boligen – Spar penge på din næste el- og varmeregning

Mange danskere betaler hvert kvartal rigtig mange penge i deres el- og varmeregning, simpelthen fordi deres hus ikke er energioptimeret. I det lange løb kan det betale sig at få lavet nogle mere energivenlige løsninger til boligen, så den holder bedre på varmen og ikke koster så meget hver måned. Læs med her for at få et par ideer til, hvad du kan gøre, for at spare penge på din næste el- og varmeregning.

Isolering af hus – Skal dit hus efterisoleres?

Rigtig mange ældre huse lukker meget varme ud af vægge, gulvet og loftet, fordi isoleringen ikke holder tæt længere. Efterisolering af boligen kan være en stor opgave, men den kan betale sig i længden. Dårligt isolerede huse vil være meget kolde om vinteren og meget varme om sommeren. Prøv også at holde et levende lys hen til et karmen ved lukket vindue og se, om det blafrer. Hvis det gør, så er det ved at være tid til at efterisolere væggene og måske få indsat nye vinduer. Hvis du vælger at få lavet en termografisk undersøgelse, kan professionelle hjælpe dig med den bedste energioptimerende løsning for dig og din bolig. Så ved du præcis, hvor varmen slipper ud henne, og hvor det vil være den bedste løsning for dig til at renovere huset, så det er bedre isoleret. Du kan ogsåfå mere viden om energioptimering og selv prøve at energioptimere din bolig. Gør brug af en vedvarende energikilde og spar på din elregning Der er stadig en del huse i Danmark, der gør brug af oliefyr og gasfyr som varmekilder. Men disse er dyre, fordi man bruger penge på noget, der i bund og grund skal brændes af og dermed destrueres for, at der kan komme varme. Men hvis man overvejer en ny energi- og varmekilde til sit hus, kan man også spare rigtig mange penge på det. Det kan for eksempel være jordvarme eller solenergi. Her får man varmen og energien givet gratis fra naturens utømmelige kilde. Det er både mere bæredygtigt, men det er også meget billigere en løsning for dig. Du kan eventuelt overveje, om ikke du skal have solceller på taget, der kan lave solens energi til el og i sidste ende varme til din bolig. Så slipper du for at betale for olie eller til et kraftværk, og du kan spare mange penge i sidste ende.


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hyggebloggen

Se mere om bloggeren Tolle

Jeg elsker at skrive. Her vil jeg berette lidt om min dagligdag. Alt fra mine hobbyer, tanker og andet hvad jeg lige kan finde på at skrive om.

Gå til bloggen Hyggebloggen

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget 13 fede hobbyer, der betragtes som ægte ”mandehobbyer”

13 fede hobbyer, der betr...

Der findes mange spændende ting, man som mand kan give s...

Til blogindlæget 3 gode råd til den sunde og nemme morgenmad

3 gode råd til den sunde ...

Morgener kan ofte være ret hektiske. Rigtig mange mennes...

Til blogindlæget 3 gode tips til kvinders halvmaraton

3 gode tips til kvinders ...

I dagens samfund er der langt større fokus på motion en...

Til blogindlæget Sådan energioptimerer du boligen – Spar penge på din næste el- og varmeregning

Sådan energioptimerer du ...

Mange danskere betaler hvert kvartal rigtig mange penge ...

Til blogindlæget  Battle Royale spil er et enormt hit i 2018

Battle Royale spil er et...

En titel der ikke er til at komme udenom inden for online...


Arkiv