Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hyggebloggen -> 3 gode råd til den sunde og nemme morgenmad
   
Tolle
 | 
Oprettet 8. August 2019 kl. 11:15
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

3 gode råd til den sunde og nemme morgenmad

Morgener kan ofte være ret hektiske. Rigtig mange mennesker har for travlt i hverdagen til at spise morgenmad, og mange der gør, spiser noget, som måske ikke er helt sundt. Det kan være svært at balancere en sund livsstil med en travl hverdag. Heldigvis findes der en masse gode råd til en sundere morgenmad, og det behøver ikke være besværligt og tidskrævende. Lær mere om kost lige her.

Spis mad der giver dig energi

Når det kommer til morgenmaden, er det en god ide at gå efter fuldkorn og kostfibre, da de giver en god mæthedsfornemmelse samt energi til formiddagen. Havregryn er nemt og hurtigt at tilberede, og det giver en rigtig god mæthedsfornemmelse. Mørkt brød eller rugbrød er også et godt alternativ til lyst brød, som mange spiser om morgenen. Æg i for eksempel en omelet eller spejlæg med en skive rugbrød til er ligeledes et rigtig godt valg, da æg har et højt proteinindhold.

Forbered morgenmaden aftenen før

Er man en af dem, der står tidligt op, og som ofte dropper at spise morgenmad, fordi der ikke er tid til at tilberede det, findes der en løsning. Der findes rigtig mange sunde opskrifter på morgenmad, som man kan tilberede aftenen før. Der findes for eksempel mange opskrifter på forskellige slags grød, som skal stå i køleskabet natten over. Blandt andet chiagrød er blevet utroligt populært, da chia er blevet udnævnt som en superfood. Yoghurt eller skyr med lidt forskellige frugter eller bær og nødder på toppen er også en god mulighed. Man kan med fordel lave portionsanretninger, da grød og yoghurt sagtens kan holde sig et par dage i køleskabet. Derved kan man nemt forberede morgenmad til de næste par dage. Man kan også sagtens smøre en bagel eller grovbolle med pålæg aftenen inden og dermed spare tid om morgenen. Tag morgenmaden med på farten Har man ikke tid til at spise hjemmefra, eller er man en af dem, der bare ikke kan få noget ned om morgenen, kan man med fordel tage morgenmaden med på farten. Morgenmad som sandwich på groft brød, grød eller smoothies kan nemt laves til at tage med ud af døren, og kan stadig laves i sunde varianter. Det samme gælder for frugt, bær og nødder. Der findes et stort udvalg af forskellige beholdere og flasker, man kan købe, som gør det nemt at tage morgenmaden med og spise den på vej til arbejdet eller om formiddagen, når man bliver sulten.


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hyggebloggen

Se mere om bloggeren Tolle

Jeg elsker at skrive. Her vil jeg berette lidt om min dagligdag. Alt fra mine hobbyer, tanker og andet hvad jeg lige kan finde på at skrive om.

Gå til bloggen Hyggebloggen

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget 13 fede hobbyer, der betragtes som ægte ”mandehobbyer”

13 fede hobbyer, der betr...

Der findes mange spændende ting, man som mand kan give s...

Til blogindlæget 3 gode råd til den sunde og nemme morgenmad

3 gode råd til den sunde ...

Morgener kan ofte være ret hektiske. Rigtig mange mennes...

Til blogindlæget 3 gode tips til kvinders halvmaraton

3 gode tips til kvinders ...

I dagens samfund er der langt større fokus på motion en...

Til blogindlæget Sådan energioptimerer du boligen – Spar penge på din næste el- og varmeregning

Sådan energioptimerer du ...

Mange danskere betaler hvert kvartal rigtig mange penge ...

Til blogindlæget  Battle Royale spil er et enormt hit i 2018

Battle Royale spil er et...

En titel der ikke er til at komme udenom inden for online...


Arkiv