Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Hyggebloggen -> 13 fede hobbyer, der betragtes som ægte ”mandehobbyer”
   
Tolle
 | 
Oprettet 8. August 2019 kl. 11:18
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

13 fede hobbyer, der betragtes som ægte ”mandehobbyer”

Der findes mange spændende ting, man som mand kan give sig i kast med, hvis man ønsker en eller flere hobbyer, der kan udfylde tomrummet når man kommer hjem fra en stressende arbejdsdag. Langt de fleste mænd elsker at bruge deres hænder til at konstruere, skrue, bygge eller lave andre former for håndarbejde. Dog kan der være nogle mænd, der vil føle at alt dette ”husrenoveringsarbejde” med tiden bliver en sur pligt, når konen eller kæresten beder en om at fikse garageporten, ligge ny terrasse eller lave hullet i taget. Derfor ser man flere og flere mænd, der optager andre former for hobbyer, der er mere stillesiddende og som ikke kræver så meget fysik, men hvor man kan slappe af. Denne artikel omhandler nogle af de hobbyer man som mand kan tage til sig, eller overveje, hvis man ønsker et lille ’get away’ fra det daglige og trivielle hverdagsliv med arbejde, studie, kone, børn og sociale liv. Dét som de fleste mænd begynder med som hobby er dog jagt og fiskeri, hvor man i timevis kan komme væk hjemmefra og komme i kontakt med sig selv og sin indre hulemand.

Den ultimative liste over hobbyer som mænd bør overveje

Som før nævnt, findes der tusindvis af hobbyer som mænd kan overveje. Dette kan f.eks. være jagt og fiskeri som tidligere er nævnt, men det kan også være at samle på noget, f.eks. frimærker, mønter eller et bestemt mærke af legetøj som Matchboxbiler. Dernæst ser man flere og flere mænd, der bruger udendørslivet som en hobby, dette kan både være i forbindelse med camping, overlevelsesture, sommerfuglejagt eller endda en hobby omkring naturens planteliv. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan bruge naturen til. Er man som mand lidt fiks på fingrene kan man endda bygge sin egen træhule og overnatte i denne fra tid til anden. Andre mænd nyder at kunne være i hjemmet og stadig have en hobby, der kan fungere hele året rundt. Denne type mænd vil typisk give sig i kast med modelskibe, modelfly eller andre former for modeller, der skal bygges op fra bunden og males. Hvis konen eller kæresten bifalder denne hobby, kan man endda udstille sine færdige modeller i glasmontre eller på hjemmets hylder som en form for ’mandenips’. Andre hobbyer kan f.eks. være indretning, mode eller gastronomi.


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Hyggebloggen

Se mere om bloggeren Tolle

Jeg elsker at skrive. Her vil jeg berette lidt om min dagligdag. Alt fra mine hobbyer, tanker og andet hvad jeg lige kan finde på at skrive om.

Gå til bloggen Hyggebloggen

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget 13 fede hobbyer, der betragtes som ægte ”mandehobbyer”

13 fede hobbyer, der betr...

Der findes mange spændende ting, man som mand kan give s...

Til blogindlæget 3 gode råd til den sunde og nemme morgenmad

3 gode råd til den sunde ...

Morgener kan ofte være ret hektiske. Rigtig mange mennes...

Til blogindlæget 3 gode tips til kvinders halvmaraton

3 gode tips til kvinders ...

I dagens samfund er der langt større fokus på motion en...

Til blogindlæget Sådan energioptimerer du boligen – Spar penge på din næste el- og varmeregning

Sådan energioptimerer du ...

Mange danskere betaler hvert kvartal rigtig mange penge ...

Til blogindlæget  Battle Royale spil er et enormt hit i 2018

Battle Royale spil er et...

En titel der ikke er til at komme udenom inden for online...


Arkiv