Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Mikkel S -> [Julemandskostume]
   
Mikkel S
 | 
Oprettet 10. September 2019 kl. 18:17
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

[Julemandskostume]

Hvert år når julen nærmer sig, så nærmere tiden sig også, hvor jeg iklæder mig et julemandskostume. Da jeg selv driver en juleshop med salg af julemandskostumer er det nærliggende for mig, at fortælle lidt om julen i min forretning.

Når julen nærmer sig begynder kunderne også at få travlt med at kigge sig omkring efter juletøj som juletrøje, julesweater, oppustelig julemand, julekjoler, julemandsdragt og julestrømper. Det er de mest efterspurgte produkter i min butik. Julemandskostume, har jeg i mange udgaver - både billig og luksus. Besøg evt min hjemmeside på julemands-kostumer.dk.

[Julemandskostume på arbejde]

Jeg køber gerne selv julegaver til familien før november - inden mit julemandskostume pakkes frem, og tages på på arbejde. Julemånederne er en travl tid for mig. Julemandsskæg og nissehue er en fast bestanddel af mig i disse måneder, og det er hyggeligt at pakke gaver til kunderne. Jeg håber året 2019 vil blive et godt år for mig, min familie, venner og alle gode mennesker.

Køb julemandskostume0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Mikkel S

Se mere om bloggeren Mikkel S

Bloggen vil beskæftige sig med juletøj, julekostume som et julemandskostume og fortælle om julen. Driver til dagligt selv Julemands-kostumer.dk pga mi...

Gå til bloggen Mikkel S

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget [Julemandskostume]

[Julemandskostume]

Hvert år når julen nærmer sig, så nærmere tiden sig også...


Arkiv