Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> 4 tips til at forbedre din kreditværdighed -> Sådan kan du forbedre din kreditværdighed
   
natatatascha
 | 
Oprettet 13. December 2019 kl. 13:54
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Sådan kan du forbedre din kreditværdighed

Har du oplevet at få afvist en låneansøgning? Og er du også frustreret over ikke at få af vide hvorfor, du er blevet afvist? Denne artikel hjælper dig med at forstå mulige grunde til, at din ansøgning bliver afvist, og hvad du kan gøre for at blive godkendt næste gang, du ansøge om at låne penge online.

Hvad betyder kreditværdighed?

Når vi taler om kreditværdighed, refererer vi først og fremmest til en persons økonomisk kapacitet. Med andre beskriver din kreditværdighed din økonomiske situation og din likviditet/penge, du har til rådighed.

Din kreditværdighed vurderes som værende god, hvis du har godt styr på din økonomi, har et arbejde og eventuelt besidder nogle værdigenstande som eksempelvis en bil eller et hus. Vigtigst af alt er, at dine indkomster overstiger dine udgifter.

Inden du bliver godkendt til et lån – også på nettet – kigger låneudbyderen på din kreditværdighed, og hvis de ikke vurderer, den er god nok, vil du ikke blive godkendt til at låne penge. Det er en måde at sikre sig på, at de ikke låner penge ud til en person, der ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet igen pga. deres økonomiske situation.

Hvilke faktorer påvirker din kreditværdighed?

Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at forskellige låneudbydere vurderer din kreditværdighed forskelligt; nogle låneudbydere er eksempelvis mere strikse end andre. Der er med andre ord nogle udbydere, der stille højere krav til dig og din kreditværdighed end andre. Vi skal her nedenfor kigge på nogle eksempler på, hvordan disse krav kan se ud.

Du skal være minimum 18 år, men generelt set er det bedre at være noget ældre, måske +30 år, fordi du da med større sandsynlighed har et fast arbejde og har haft det over en længere periode, hvormed du modtager og har modtaget en stabil indkomst i en periode.

Du må ikke have nogen anden gæld og skal helst have betalt tidligere lån tilbage inden for den etablerede låneramme. Derudover må du ikke have ubetalte regninger eller andet lignende. Dette betyder også, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i eksempelvis RKI.

Som nævnt oven for skal du helst have et fast arbejde i en længere periode, og din løn skal desuden ikke være alt for lav. Om ikke andet skal din løn give dig et relativt stort rådighedsbeløb, når alle udgifterne er trukket fra.

Hvis du opfylder ovenstående, burde det ikke være noget problem for dig at blive godkendt til at låne penge. Hvis du ikke opfylder ovenstående krav, får du her nogle tips til, hvad du kan gøre for at forbedre din kreditværdighed.

4 tips til at forbedre din kreditværdighed

1. Sørg for at betal al din udestående gæld

2. Sørg for at betal alle dine regninger til tiden

3. Ansøg om et mindre lånebeløb

4. Ansøg sammen med en medansøger, der kan kautionere for dig0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

4 tips til at forbedre din kreditværdighed

Se mere om bloggeren natatatascha

Denne blog giver dig 4 tricks, der kan hjælpe dig med at forbedre din kreditværdighed, så du på sigt får nemmere ved at blive godkendt til et lån.

Gå til bloggen 4 tips til at forbedre din kreditværdighed

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Sådan kan du forbedre din kreditværdighed

Sådan kan du forbedre din...

Har du oplevet at få afvist en låneansøgning? Og er du o...


Arkiv