Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Handel på nettet -> Hent dine påske free spins og vind ekstra
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordHans Nielsen
 | 
Oprettet d. 24. March 2016 kl. 10:42
 | 
1 kommentar
 | 
Tip en ven

Hent dine påske free spins og vind ekstra

Påske TV: Påske Free spins til alle

Vi uddeler titundevis af brandvarme påske free spins på den nye automat Aloha de kommende dage. Alle kunder får 10 påske free spins. Disse 10 free spins er fordelt med 5 spins på mobil-udgaven og 5 spins på web-udgaven af den nye automat Aloha.

Ligger der 100 ekstra Aloha freespins til dig?

Fra skærtorsdag indtil og med 2. påskedag uddeler vi mellem 20 og 100 ekstra free spins på Aloha til 1000 tilfældigt udvalgte kunders konti. Hvis disse free spins ikke bliver indløst, så sendes de videre til en ny kundes konto den næste dag. Så kig ind på Aloha automaten hver dag i påsken og se, om du er blandt de heldige, som har haft et ekstra besøg af påskeharen.

1.000 freespins skal vindes i Påske Cup

Turneringen Påske Cup løber fra Skærtorsdag kl. 10:30 og indtil midnat 2. påskedag. I denne turnering går det ganske enkelt ud på at spille flest runder, så uanset om du vinder eller ej på dine spins, så tæller hvert eneste spin med i din score. Påske Cup spilles på automaterne Spinata Granden og Gonzos Quest - og der er 1.000 freespins på de to populære automater på spil. Gevinster vundet på Aloha freespins, skal omsættes 10 gange på spilleautomaterne i menuen Spilleautomater, før vundne gevinster kan udbetales. For freespins vundet i Påske Cup gælder kun 5 gange omsætningskrav. Bemærk at spil på Jacobs Julefrokost, Jacobs Biks, 1964, Tropicana, Jackpot6000 og Lucky8 desværre ikke tælles me