Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Alt mellem himmel og jord -> Valg af nyt gasfyr
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordTina N
 | 
Oprettet d. 1. June 2016 kl. 12:01
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Valg af nyt gasfyr

Har du prøvet at stå i den situation hvor dit gasfyr står for en udskiftning, men du syntes det er ret uoverskueligt at finde hoved og hale i hvilket du så skal vælge og hvilket der vil passe perfekt til jeres hus. Der har jeg været... -jeg har søgt nettet tyndt for at finde det helt rigtige fyr. Dertil skal også siges at jeg absolut ingen forstand har på gasfyr og derfor var nødt til at læse mig frem til al min viden.

Efter at have læst lidt frem og tilbage, så fik jeg rundet mulighederne ned til Bosch og Vaillant... Helt klog kunne jeg dog ikke blive på det, så jeg ringede til Energisalg.dk som var dem jeg kunne finde med de bedste priser på gasfyr. De havde et godt bud på et billigt Vaillant gasfyr som jeg mente kunne være noget for mig. Efter at have talt med Energisalg, kom vi dog frem til, at jeg faktisk kunne nøjes med et mindre og billigere gasfyr.

Jeg har nu haft fyret i næsten et halvt år, og må sige jeg er ganske tilfreds. Jeg er glad for at jeg ringede til energisalg.dk og fik gavn af deres ekspertise og dermed et billigere gasfyr.