Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Alt mellem himmel og jord -> Kom bedst fra start med en personlig træner!
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordPersonlig Træner
 | 
Oprettet d. 22. August 2017 kl. 10:37
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Kom bedst fra start med en personlig træner!

Der er så mange gode grunde, til at anskaffe dig en personlig træner, for at opnå dine personlige mål - hvad end det er vægttab, kondition eller blot for et sundere og gladere dig. 

 Her er bare tre af de mange fordele, ved at anskaffe en personlig træner: 1.  Du får en kilde til ny (og korrekt) læring
Det kan være en udmattende og tidskrævende process, at undersøge nettet for den rette træning og ernæring. Juicekurer og HIIT-træninger skal gennemskues, eller frasorteres. Med en personlig træner, har du en sikker kilde til den rette træning og diet for lige netop dig.

 2. Undgå at spilde din tid!
Med en personlig træner, undgår du at spilde din tid på dumme fejl, som fx. at løfte, spise eller sove forkert. Kom godt fra start med en skræddersyet træning og coach. 

 3. Få de bedste vaner
Du har nok hørt det før; "old habits die hard." 
Det er ikke let at bryde sine egne vaner, det skal man have hjælp til.
En personlig træner er englen på din skulder, som er med til at støtte og opmuntre dig til bedre vaner, samt bekæmpe din indre djævel. Dette er bare nogle af de få gode grunde, til at komme godt fra start med en personlig træner. 

 Prøv bare at forstille dig, hvordan det vil være at dele dit mål, med en fitness coach, ernæringsekspert og opmuntrende støtte, som står klar til at hjælpe tage dig til det næste niveau. 

Hvis du er blevet sulten på at komme igang med nogle holdbare resultater, så er få hjælp til at sætte nogle realistiske mål, og arbejd dig stabilt til tops.

 Husk på, enhver rejse starter med det første skridt.