Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Handel på nettet -> Hvor finder jeg en god iPhone oplader på nettet?
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordRasmus Kampmann
 | 
Oprettet d. 29. April 2019 kl. 16:36
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Hvor finder jeg en god iPhone oplader på nettet?

Når man skal investere i en ny oplader til iPhone, kan det være svært at finde ud af, hvilken man bør vælge. Prisen på en iPhone oplader er meget varieret, da man både kan finde opladere fra blor en tyver - og helt op til flere hundrede kroner. I dette indlæg vil vi forklare forskellen på opladerne, hvorfor prisen er så variabel og til sidst - hvilken en man bør vælge.

Hvad koster en iPhone oplader?

Det såkaldte Lightning kabel, som Apples telefoner bruger findes i mange forskellige varianter. I Danmark udbyder Apple selv deres lightning kabel på deres webshop, og i deres partnerbutikker som f.eks Humac. Kablet fra Apple er meget dyrt, og ligger blandt de dyreste på markedet. Tilgengæld, får man også et kabel som man ved virker. Man undgår således den kendte fejlmeddelse "Dette tilbehør understøttes ikke", som mange iPhone brugere ofte bliver udsat for. Der findes dog klare alternativer til Apples egne kabler med det dyre prismærke. Et af dem er uoriginale (også kaldt kompatible) opladere. Disse er kopier af Apples eget kabel, og er blandt de billigste på markedet. Kvaliteten er dog efter prisen - mange af dem holder maks 3 måneder, inden af de er brudt sammen eller den kendte fejmeddelse kommer frem.

Hvilket lightning kabel bør man vælge?

Hvis man smider sin iPhone oplader væk hele tiden, eller ofte glemmer den, bør man sagtens kunne købe et uoriginalt iPhone kabel. På den måde, er det en mindre udgift end hvis man konstant skulle købe Apples eget lightning kabel. Vil man dog være på den sikre side - og har man altid sit kabel liggende derhjemme, f.eks ved natbordet, er Apples eget kabel helt klart bedst egnet. Der findes dog en mellemvej, som mange ikke har fået øjenene åbne for. Nemlig Apples eget certificerede udstyr, "Made for iPhone", bedre kendt som MFi. MFi udstyr, som opladere, er udstyr som indeholder Apples egen chip og overholder alle de retningslinjer som Apple selv sætter overfor deres egne fabrikker. MFI opladere er typisk billigere end de originale kabler, men indeholder stadig den samme chip - så man undgår den irriterende fejlmeddelse. Med et MFi kabel får du altså det bedre fra begge kategorier. Et billigere kabel - og et kabel der altid vil virke til din iPhone.