Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Alt mellem himmel og jord -> 3 tips til at finde det bedste mikrolån
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordAnders Gregersen
 | 
Oprettet d. 1. October 2019 kl. 12:44
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

3 tips til at finde det bedste mikrolån

Har du brug for et mindre lån? Så kunne det være, at mikrolån er den rette løsning for dig . Mikrolån er nemlig betegnelsen for lån af små beløb.

På internettet er det nemt at finde mikrolån. Faktisk så nemt at det kan være svært at holde styr på alle dine muligheder. Det vil jeg søge at gøre op for i denne guide - Her får du nemlig mine 3 tips til, hvordan du finder det bedste mikrolån.

1) Anvend sammenligningstjenester for mikrolån

Der findes i Danmark et væld af forskellige sammenligningstjenester for lån. På disse hjemmesider kan du sammenligne en række forskellige typer af lån - også mikrolån!

Fordelen ved at anvende en lånsammenligningstjeneste er, at du her kan finde lån fra en række forskellige udbydere. Dette hjælper dig til at få et hurtigt overblik over dine aktuelle lånemuligheder.

2) Vurdér hvor dyrt mikrolånet bliver

Når du har fundet en række forskellige mikrolån - eksempelvis ved hjælp fra en sammenligningstjeneste - er det tid til at finde ud af, hvor du får det bedste lån.

Når du skal gøre dette, skal du vurdere de forskellige nøgletal, som er forbundet med lånet. I denne forbindelse er det særligt relevant at se på rente, gebyrer, ÅOP (Årlige omkostninger i procent), lånebeløb og løbetid.

3) Lån ikke mere end du har behov for

Det koster penge at låne penge. Især når vi taler om de mindre, hurtigere typer af lån, som et mikrolån må siges at være. Derfor bør du ikke låne mere, end du har brug for.

Men hvor mange penge har du så brug for? Dette kan være svært at svare på, hvis du ikke har overblik over din økonomi.

For at få overblik over din økonomi kan du vælge at lægge et budget. Med budgettet i hånden får du et overblik over din indkomst og dine omkostninger. Hermed kan du se dit månedlige rådighedsbeløb, hvilket i sidste ende gør dig langt klogere på, hvordan din økonomi ser ud.