Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Alt mellem himmel og jord -> Når dit fly er forsinket!
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordGitte Jørgensen
 | 
Oprettet d. 22. September 2020 kl. 14:16
 | 
1 kommentar
 | 
Tip en ven

Når dit fly er forsinket!

Hej Alle Dagens anbefaling består i noget af en oplevelse vi havde her i Sommers. Trods Covid-19 og mange forholdsregler i lufthavnen og ikke mindst med flyselvskabet til Kreta, så oplevede vi for første gang noget af en flyforsinkelse.

Vi ankom i god tid til Kastrup, da vi altid holder meget af at få en bid mad, kigge lidt i butikker og hygge lidt med at kigge på de store fly sammen med vores dreng på 4 år. Det blev dog noget af en dag vi fik lov til at tilbringe da vores fly var forsinket i godt 3 1/2 time. Men en lille dreng blev det derfor ikke den bedste start på ferien.

Vi kom dog til sidst afsted og alt gik godt, både turen der ned og retur igen en uge efter.

Da vi kom hjem, kom min mand til at tænke på vores mulighed for erstatning, i forbindelse med det forsinket fly - Min veninde havde selv 1 år tilbage oplevet tilsvarende og var havde fået direkte vejledning og hjælp fra flypenge.dk

Jeg kontaktede derfor selv flypenge ift. vores oplevelse med flyforsinkelse, det var nok et af de bedste tips og klogeste udmeldinger min mand er kommet med - Spøg til side. Det var faktisk så godt, at vi fik en stor del refunderet som kompensation af vores flybillet udgift.

Min anbefaling går naturligvis derfor på, at hvis dit fly har været forsinket, så tag et nærmere kig på flypenge.dk - De kan helt sikket hjælpe.

Bedste Hilsner Gitte
Ole Henriksen
 | 
Svaret d. 24. September 2020 kl. 10:03

Lyder som et godt tip! Jeg driver til dagligt https://www.llwellness.dk/sugaring og har med mine rejser ofte oplevet dette.