Log på Markedsindex.dk   
Opret debatindlæg   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Debat -> Kræmmer og loppemarkeder -> God flytte oplevelse i Aalborg
   
Kræmmer og loppemarkeder
Handel på nettet
Alt mellem himmel og jordGitte Jørgensen
 | 
Oprettet d. 14. October 2020 kl. 09:43
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

God flytte oplevelse i Aalborg

Hej Alle

Jeg vil i dag fortælle om en super oplevelse jeg netop har haft med min veninde i Aalborg her sidste weekend.

Min bedste Veninde helt tilbage fra folkeskolen Louise skulle flytte her i weekenden, det jeg jeg naturligvis lovede hende at hjælpe med, både da det var godt 6 måneder siden at vi sidst så hinanden grundet den store afstand imellem os, men naturligvis også for at hjælpe med flytningen da de selv havde besnyttet sig af " Lej en flyttebil " hos lokal-biludlejning.dk i Aalborg.

Det var en stor kasse bil på lige godt 20 kvm. Der var derfor rigtig fin plads til at det de skulle flytte, dog med et par kørsler til deres nye adresse små 10 min der fra.

Vi kom så ud i en større udfordring, da vi ikke kunne flytte hendes store klaver i stuen som hun havde helt tilbage fra sin farfar, det var derfor både et smukt arvestykke og ikke mindst et instrument hun ugeligt spillede på sammen med sine børn. Med hjælp fra hendes mand, havde vi troet at vi "Sagtens" kunne flytte det klaver, men det viste sig altså ikke til, at kunne lade sig gøre.

Vi var derfor hurtige til at undersøge mulighed for en hjælpende hånd og fandt her aalborgflyttefirma.dk som hurtigt samme dag et par. få timer efter kom og hjælp os med det store klaver. De var super dygtige, effektive og meget kompetente. Klaveret blev derfor bragt sikkert afsted af 2 stærke flyttemænd fra deres gamle til nye adresse.

En weekend der skulle være hyggelig og sammentid proaktiv med min venindes flytning ente derfor super godt, trods den store udfordring.

Mine varmeste anbefalinger går derfor til både lokal-biludlejning i Aalborg og ikke mindst til aalborgflyttefirma.dk

Bedste Hilsner Gitte