Log på Markedsindex.dk   
Opret blog   
Markedsindex.dk Markeder Butikker Debat Blogs
   Du er her: Markedsindex.dk -> Blogs -> Crowdlending Bloggen -> Mister din opsparing også værdi?
   
Adam Frandsen
 | 
Oprettet 5. June 2017 kl. 04:35
 | 
0 kommentarer
 | 
Tip en ven

Mister din opsparing også værdi?

Har du en opsparing i banken? Det kan 80% af danskerne svare ja til og det er vigtigt at have penge stående til uforudsete udgifter, så du ikke risikerer at skulle ud og låne penge til høje renter.
Men danskerne har i gennemsnit over 150.000 stående på kontoen og for de fleste der er medlem af en akasse og måske endda har lønforsikring er det langt mere end der er behov for.
Siden finanskrisen har det været svært at få renter for pengene i banken og det betyder at de fleste har pengene stående på en konto med 0% i renter. Når vi sammenholder det med at inflationen i 2016 var på 0,5% svarer det til at du hvis du havde 100.000 stående på kontoen har mistet 500,-
Står du i den situation er der stadig mange muligheder for at få en rente for dine penge og en af de nyere muligheder er crowdlending hvor du basalt set udlåner penge til andre igennem en platform. I tider hvor crowdsourcing er blevet populært med platforme som kickstarter og lendino er der dukket mange nye platforme op og lige netop crowdlending er begyndt at være en god konkurrent til de etablerede banker.
Jeg har selv skrevet en anmeldelse af crowdlendning platformen Twino som du kan læse her men der er en lang række platforme der ude som jeg vil forsøge at gennemgå her på bloggen.
Du tænker sikkert om risikoen ikke er høj? Jo den er højere end hvis du investere i en statsobligation, men renterne er til gengæld også langt højere og du vil let kunne finde investeringer der giver 10% i rente og har buy-back garanti så hvis lånet ikke betales tilbage til dig, så dækker platformen. Det betyder at dine 100.000 vil stige til 110.000 første år, frem for at miste værdi og kun være 99.500 værd.
Hvis du har lyst til at lære mere om crowdlending og investing så bliv hængende!


0 kommentarer


Du skal være logget ind for at skrive en kommentar


Indtast brugernavn

*

Indtast password

*
 
Glemt dit password? Opret et login her

Crowdlending Bloggen

Se mere om bloggeren Adam Frandsen

Crowdlending er en ny måde for private at investere deres penge på som går udenom bankerne og sikrer dig det højeste afkast.

Gå til bloggen Crowdlending Bloggen

Læs min blog


Seneste indlæg

Til blogindlæget Mister din opsparing også værdi?

Mister din opsparing også...

Har du en opsparing i banken? Det kan 80% af danskerne sv...


Arkiv